Les Girelles

En perle ved Middelhavet

Området

Saint Maxime ligger ud til middelhavet med udsigt over til St. Tropez. Byen med ca. 8000 indbyggere skaber med sine dejlige sandstrande, lystbådehavn og caféer i de gamle smalle gader den kendte sydfranske stemning.

Hvor St. Tropez er kendt for sine filmstjerner og berømtheder er Sainte Maxime familiebyen med en hyggelig fransk atmosfære.I den gamle bydel som er samlet omkring markedspladsen er der liv og oplevelser hver dag – også om vinteren. Der er markedsdage med salg af textiler, tøj, antik samt ting og sager. Her kan du også gå på indkøb efter råvarer på markedet og købe ind til madlavningen. Du finder både en slagter, bager og mange dagligvareforretninger, samt supermarked i byen.I de smalle gader ligger de små hyggelige huse opført i provencalsk byggestil og her er til mange timers hyggelige gåture i området hvor der oser af sydfransk stemning.

Der er et utal af forskellige restauranter i byen og der skulle være noget for en hver smag, hvis man vil ud og smage på det franske køkken. Da Sainte Maxime er beliggende lige ud til middelhavet er det muligt at nyde fisk og skaldyr netop optrukkede fra det blå middelhav. Friskere bliver det ikke. Sainte Maxime tilbyder børnevenlige strande, alle former for vandsport, tennis, bowling, gode muligheder for lange cykel- og traveture samt en 18-hullers golfbane med en pragtfuld udsigt over Middelhavet.

Med mere end 300 solskinsdage og et behageligt klima er det hele året dejligt at opholde sig i Sainte Maxime. Juli/august byder på varmt klima og altid mange mennesker og mange aktiviteter. Forår og efterår byder på et ideelt klima, færre turister og gode muligheder for fuldt ud at opleve Sydfrankrig.Læs mere om hvad Sainte Maxime har at byde på her hos byens touristbureau.